Palvelut

Arsatek tarjoaa rakennussuunnittelun, maankäytön suunnittelun sekä maisemasuunnittelun ratkaisuja uudis- ja saneerauskohteissa. 3D visualisointi ja tietomallit toteutetaan aina tilaajan toiveiden mukaisesti.

Rakennussuunnittelu

Tarjoamme monipuolisesti erilaisten uudis- ja peruskorjauskohteiden arkkitehtisuunnittelua.

Suunnittelemme kouluja, päiväkoteja, terveydenhuollon ja vanhusten ym. erityisryhmien hoito- ja palvelurakennuksia, kirjastoja, toimitiloja sekä asuinrakennuksia.

Pitkäaikainen kokemuksemme takaa takaa projektien sujuvan etenemisen.

Katso referenssimme:

Maankäytön suunnittelu

Olemme kokenut kumppani kiinteistökehitys- kaavamuutoshankkeissa. Toimeksiantona on useimmiten tutkiamaankäytölle vaihtoehtoisia toteutusmalleja, jotka vastaavat tilaajan päämääriä. Kaavoituksen kanssa jatkokehitetyt luonnokset toimivat viitesuunnitelmina kaavamuutsprosessissa ja lähtökohtana hankkeiden toteutussuunnittelussa.

Katso referenssimme:

Maankäytön suunnittelu

 

 

Rakennuttaminen, projektin johtaminen ja valvonta

Tarjoamme asiakkaillemme arkkitehtisuunnittelun lisäksi myös laajempaa kokonaisuutta. Palvelumme sisältää projektin hankesuunnittelun, kustannuslaskennan, kokonaissuunnittelun, rakennuttamistehtävät sekä rakennusprojektin johtamisen ja valvonnan.

Tyypillisiä kohteita ovat taloyhtiöiden putkistosaneeraukset, julkisivujen ja parvekkeiden sekä vesikattojen peruskorjaukset, rakennusten korotukset, toimitilojen muutokset ja uudisrakennukset.

 

Maisemasuunnitelu

Meiltä saat samasta talosta myös pihasuunnitelmat kaikkiin kohteisiin. Ulko-alueiden suunnitelmat tekee maisemasuunnittelija, joka on viheralan suunnittelun, rakentamisen ja hoidon ammattilainen.

On tärkeää, että piha on visuaalisesti silmää miellyttävä, käytännöllinen, järkevästi toteutettu sekä helppo ylläpitää. Maisemasuunnittelijan tekemä suunnitelma on lähtökohtana ympärivuotisesti toimivalle pihalle sekä uudis- että saneerauskohteissa.

Yhteistyössä muiden alojen suunnittelijoiden kanssa saadaan pihasta kokonaisuus, jossa korkomaailma, valaistus ja hulevesien hallinta on mietitty suunnittelukohteen tarpeiden mukaiseksi ja ympäristöönsä sopivaksi. Pienikin pihakohde on osa maisemaa.

Suunnittelukohteita:

  • Päiväkotien ja koulujen pihat
  • Puistot
  • Julkisten rakennusten pihat
  • Taloyhtiöiden pihat
  • Yksityispihat